CREATE YOUR OWN REPORT


Cover
Inhoud
Passie voor media Media met passie
Dit is De persgroep - copie
De Persgroep 2016 in het kort
Voorwoord van de CEO
Voorwoord van de Raad van Bestuur
Een jaar De Persgroep
Kansen voor de toekomst
Opmerkelijkste gebeurtenissen in 2016
Business-to-business
Wie wil meespelen, moet transformeren
Financieel resultaat
Contact
 
0

Kindergeluk

kansen voor de toekomst

Kindergeluk

Logo Kindergeluk

Kansen voor álle kinderen

De naam zegt het helemaal: Kindergeluk wil kinderen blij maken en hen kansen geven op een betere toekomst. De aandacht gaat vooral naar kinderen die het moeilijker hebben in onze maatschappij. Kindergeluk werkt samen met professionele hulpverleners verbonden aan een 40-tal organisaties, zodat de steun terechtkomt bij wie hem het meest nodig heeft.

De steun van De Persgroep aan Kindergeluk bestaat uit een belangrijke financiële bijdrage, maar vooral ook de logistieke steun is voor de vzw van groot belang. Hierdoor blijven de administratieve kosten tot een minimum beperkt en kon afgelopen jaar 98% van de uitgaven rechtstreeks aan de geselecteerde initiatieven worden besteed.

Een beetje geluk voor elke dag

Kindergeluk financiert uiteenlopende projecten. Van kamers in jeugdinstellingen en materiaal voor kinderen met een beperking tot gezinsbegeleiding en steun voor organisaties die ouders met een beperking helpen bij de opvoeding van hun kinderen.

In kansarme gezinnen is vaak geen financiële ruimte voor een vakantiekamp of hobby. Omdat het erg belangrijk is voor hun kinderen om, net als hun klasgenootjes, te kunnen deelnemen aan leuke activiteiten wil Kindergeluk dat voor hen toch mogelijk maken. Ook hiervoor wordt samengewerkt met tal van instellingen en organisaties.

www.kindergeluk.be